درباره اولین هنرستان هوانوردی دخترانه آسمان

on .

این رشته در سال ۱۳۸۲ با همت و تلاش سرکار خانم معصومه حیدری فر برای اولین بار در ایران تاسیس شد.

در سال ۱۳۸۳ با کسب مجوز های لازم و با کمک و یاری جناب آقای مهندس حسین آریائی پور (رئیس مرکز آموزش فنون و خدمات هوایی کشور ) و جناب آقای چهاربند (مدیرکل محترم دفتر کارشناسی کار دانش وزارت آموزش وپرورش) و جناب آقای حافظی(مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش وپرورش) راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد.

این مجموعه به عنوان یک پیشرو در امر آموزش هوانوردی دختران بوده و تا کنون هفت دوره فارغ التحصیل داشه که صد در صد آنهادر دانشگاه پذیرفته و در رشته های خلبانی، مهمانداری، مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما، برق و مخابرات هواپیما، تا مقطع کارشناسی ادامه تحصیل داده و تا کنون برخی در رشته های مرتبط جذب بازار کار شده اند.